Zona Oculara


Ochii, un bun de nepretuit. Ochii sunt expresia personalitatii omului, caci in ei se reflecta insusirile si defectele. Ochii pot fi calmi, dusmanosi, maniosi, rugatori, inspaimantati, tristi, fermecatori, veseli, fascinanti. In Orient, femeilor nu li se permitea sa-si descopere fata in public.Numai ochii lor puteau fi vazuti deasupra valurilor stravezii. Cata arta se cerea pentru ca ochii sa fie expresia frumusetii, a rafinamentului. Constituind un organ foarte fragil, delicat si extrem de precis, ochii necesita o ingrijire cu totul speciala. Dintre masurile pe care le putem lua pentru a putea proteja acest organ deosebit de important ar fi:

Un sfat practic pentru alungarea oboselii datorata calculatorului: acoperim ochii deschisi cu palmele, fara sa patrunda nici o raza de lumina, apoi privim in interiorul palmelor trei-patru minute. Printre problemele pe care le putem avea cu ochii, sunt: ochii obositi, pleoapele incercanate, pleoape umflate, pleoape ridate, pungi sub ochi, ochi iritati, urcior la ochi, ochi sensibili. Acestea se pot remedia prin punerea in practica a masurilor mentionate mai sus, prin aplicarea de infuzii de plante, prin executarea de miscari de masaj ocular, sau, bineinteles sedinte saptamanale la cabinetele de cosmetica, unde personalul specializat va sti exact ce tip de maiscari sunt adecvate problemei cu care va confruntati.

Dintre produsele Floritene pe care le puteti folosi sunt:

Pentru persoanele care nu au o sensibilitate excesiva in zona oculara - fiolele cu colagen, elastina, edelweiss, acid hialuronic, retinol+vit.C, liposomi+vit.E, ginseng, instant beauty, celule proaspete, plante.